Paintball Experience Eindhoven

Paintball Verhuur Eindhoven e.o.

Paintball Spelvarianten

Wij hebben een aantal verschillende paintball spelvarianten in ons programma die je kunt spelen tijdens je paintballevent.


Paintball: Capture the Flag!


Elk team heeft een eigen vlag en start in het eigen basiskamp waar de eigen vlag hangt. Als team is het de bedoeling om de ander z'n vlag te veroveren. Als je geraakt wordt met de vlag, laat je die liggen waar je bent en ga je uit het veld.


Paintball: The Bomb Game!


In het midden van het veld ligt een bom. De bom kun je zelf maken en dient redelijk groot te zijn. (er moet moeite gedaan worden om deze te verslepen)

De 2 teams proberen de bom te pakken en in het andere kamp te droppen. Wanneer de bom geraakt wordt is er niets aan de hand, maar als je geraakt wordt met de bom laat je de bom liggen op de plek waar je staat en ga je uit het veld.Paintball: The Bodyguard!

Er is een aanvallend team en een verdedigend team.

Het verdedigende team heeft één persoon (welke duidelijk herkenbaar is), die ze moeten beschermen en naar het fort van het aanvallende team moeten brengen, zonder dat deze geraakt wordt.

Paintball: Last Man Standing!

Het is team tegen team, als je geraakt wordt keer je terug naar je basiskamp, waarna je weer verder kan spelen. Het gaat door tot één van beide teams geen paintballs meer heeft. Met andere woorden maximaal schieten en geraakt worden!


Belangrijke zaken:

1. Spreek bij elk spel af hoeveel ballen er gebruikt worden door beide teams en wat je moet doen als je geraakt bent.

2. Een duidelijk begin en eindsignaal dient afgesproken te worden.

3. Een noodsignaal dient afgesproken te worden, zodat iedereen stopt met schieten, indien er iets voorvalt dat niet gepland was.Afhaaladressen: Eindhoven en Lage-Mierde

Afhalen in Eindhoven?
Paintballverhuur bestellingen afhalen Eindhoven


Afhalen in Lage-Mierde?
Paintballverhuur bestellingen afhalen Lage Mierde

Algemene voorwaarden Paintball Verhuur Eindhoven